Wat is Ziemi?

Bekijk de video

Ziemi is een extra lampje dat gericht is op de fietser en werkt met biomotion. Dat is het zichtbaar maken van de herkenbare menselijke beweging, waardoor fietsers direct als mens gezien worden. Betere zichtbaarheid èn automatisch een hogere attentiewaarde bij omstanders, waardoor verkeersveiligheid in het donker toeneemt.

 

Ziemi voegt een nieuwe dimensie toe aan de traditionele fietsverlichting, omdat JIJ verlicht wordt.

 

Want iedereen verdient het om gezien te worden.

Gem. 7 uur brandtijd 

Verstelbare band

Verstelbaar

45 graden

USB-oplaadbaar

Spatwaterdicht

Sport tussenstukje

3 Standen

20 lumen

40 lumen

60 lumen

Makkelijk (de)monteerbaar

Eigen spotlight

Met Ziemi ben je niet meer afhankelijk van omgevingslicht om gezien te worden. Je hebt je eigen spotlight. Zelfs net voor de gevaarlijke dode hoek van een auto, wanneer er geen licht op je schijnt, ben je met Ziemi direct te zien! 

Geen hinder voor jezelf en anderen

De lichtstralen die uit beide lampjes komen zijn naar beneden gericht en strak op de benen afgesteld. 

Hierdoor komt er geen licht voorbij het onderlichaam. Door de speciale behuizing die ervoor zorgt dat er geen licht naar boven schijnt, zal je zelf ook geen hinder ervaren. 

Eerder en beter

Een normaal fietslampje heeft een lichtoppervlakte van rond de 25 cm². Omdat Ziemi je hele onderlichaam verlicht, levert dat een lichtoppervlakte op van ongeveer 4400 cm²! Maar liefst 176 x zoveel! Hierdoor ben je veel eerder en beter zichtbaar. 

Biomotion

Biomotion betekent letterlijk "de menselijke beweging". Deze beweging creëert een visuele prikkel, die direct geïdentificeerd wordt als een mens die beweegt. Dit gebeurt automatisch in de hersenen. Omstanders in het verkeer zijn onbewust direct voorzichtiger en oplettender wanneer ze iets herkennen als 'levend wezen'. In plaats van je verlichting word JIJ nu als eerste gezien.

Allround zichtbaar

Normale fietsverlichting is vaak alleen zichtbaar vanaf de voorkant. Ziemi daarentegen verlicht ook de binnenkant van je benen, waardoor je óók vanaf beide zijkanten zichtbaar bent!

 
 
 
 
 

Contact:

contact@ziemi.nl

+31 6 29 00 43 05

Blijf op de hoogte!

  • Facebook
  • LinkedIn

Gepatenteerd door

a&s png logo.png

Ontwikkeling in samenwerking met

Logo_M91200_klein-1.png

©2020 door Ziemi.