• lucisantema

Waar zijn we nu?

Hoi Ziemiërs!

Het is weer eens tijd voor een update!


Na de afronding van een succesvolle crowdfunding, waar we nog steeds heel blij mee zijn😁😁, bleek er nog veel vraag te zijn naar de voorverkoop van Ziemi. Vandaar dat we nu de mogelijkheid hebben om op de website een Ziemi te kopen in de voorverkoop! Zo breiden we samen nog meer onze Ziemi Community uit!


Wat gaat er nu gebeuren? We hebben genoeg geld opgehaald voor de productie! Op dit moment zijn we nog in gesprek met verschillende bedrijven die misschien een grote afname willen doen in de voorverkoop. Door Ziemi's in de voorverkoop te verkopen kunnen wij zo goed mogelijk inschatten hoeveel Ziemi's we laten maken. Als we deze gesprekken afgerond hebben gaat de productie van start!😱


Waarom is het zo belangrijk om het aantal Ziemi's goed in te schatten? Het maken van nieuwe Ziemi's kost ongeveer 4-8 weken, dus we willen niet te veel en wel genoeg Ziemi's hebben!


Hoeveel Ziemi's hebben we nu al verkocht? Bijna 1000!!!! Wat een geweldig getal! Je kan altijd nog een Ziemi kopen in de voorverkoop! Ken of ben jij een bedrijf die interesse heeft in een groter afname, denk aan: kerstcadeaus of verjaardagscadeaus voor medewerkers, neem dan contact met ons op!


Hier hebben we nog wat leuke foto's van het maken van de eerste samples!

Contact:

contact@ziemi.nl

+31 6 29 00 43 05

Blijf op de hoogte!

  • Facebook
  • LinkedIn

Gepatenteerd door

a&s png logo.png

Ontwikkeling in samenwerking met

Logo_M91200_klein-1.png

©2020 door Ziemi.