• Ziemi

Eerste blog, we zijn los!

Bijgewerkt: jan 18

Ziemi liefhebbers,


Wat super tof dat jij ons steunt via CrowdAboutNow en vertrouwen hebt in Ziemi!! We zijn al weer 2 weken in de voorverkoop en het gaat vooralsnog volgens de planning! We zijn er nog niet, dus daar zijn we nog steeds hard mee bezig en kunnen jouw hulp daar zeker goed bij gebruiken, door het te delen met vrienden/familie/kennissen!


Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om de productielijn te optimaliseren. Hierin zijn we weer een stuk verder gekomen. We hebben gesproken met sociale werkplaatsen in de buurt, dit belooft een mooie samenwerking te worden. Want nogmaals, ook iedereen in onze productie keten verdient het om gezien te worden!


We vinden het super dat we nu al zo'n actieve Ziemi community hebben, want samen met jullie hebben we weer wat ontwerp verbeteringen kunnen maken waardoor Ziemi nog beter wordt! Al die nieuwe ideeën hebben we getest afgelopen tijd, met behulp van onze eigen 3D printer. Zo fijn dat jullie meedenken en helpen om Ziemi een groot succes te maken, blijf dat ook vooral doen. Suggesties en verbeteringen zijn meer dan welkom! Daar zijn we een community voor :)
Met al deze nieuwe inzichten en toepassingen zal de productie rond maart van start gaan en kunnen we dus halverwege 2021 leveren! Wij kijken enorm uit naar dit moment!


Voor nu wensen wij, Luci en Elianne, u een prettige kerst en Gelukkig nieuw jaar!

Liefs


Contact:

contact@ziemi.nl

+31 6 29 00 43 05

Blijf op de hoogte!

  • Facebook
  • LinkedIn

Gepatenteerd door

a&s png logo.png

Ontwikkeling in samenwerking met

Logo_M91200_klein-1.png

©2020 door Ziemi.